Voditeljka Najslabije karike izluđivala Srbiju, a danas je NEPREPOZNATLJIVA! Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 20:52

Voditeljka "Najslabije karike" izluđivala Srbiju, a danas je NEPREPOZNATLJIVA! Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Mišljenja o njoj u čitavoj Srbiji su bila podeljena.

Kada je premijerno počeo sa svojim emitovanjem kviz "Najslabija karika" predstavljao je revoluciju među emisijama tog formata.

Ovaj kviz je nedavno ponovo postao aktuelan sa legendarnim glumcem Nikolom Kojom u ulozi voditelja.

Ipak, mnogim gledaocima u sećanju je ostala poznata voditeljka originalne verzije kviza, Sandra Lalatović.

Neki su voleli njenu oštrinu i strogoću, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugima to išlo na živce.

Sandra danas vodi potpuno drugačiji život i nije prisutna u medijima.

Nakon završetka emitovanja "Najslabije karike" oprobala se kao voditeljka emisije "Paparaco lov". Zatim se posvetila privatnom životu i povukla iz javnosti.

Pre više od deset godina udala se za menadžera Ivana Čerina, a nekoliko meseci kasnije rodila je devojčicu.

Kao što možete videti, ona danas izgleda potpuno drugačije, te bi je retko ko od gledalaca prepoznao kada bi je sreo na ulici.

Da li prepoznajete voditeljku Najslabije karike? pic.twitter.com/WBdbr3pGuf

— Petar Petrovic (@PetarPe80038488) April 18, 2023

Sandra je ranije govorila za medije o uspomenama vezanim za rad u popularom kvizu.

- Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja "Karike". Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo "vežbati". Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu: "Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom" - izjavila je Sandra ranije.

BONUS VIDEO: Luna Đogani ekskluzivno otkrila sve detalje nove trudnoće!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.