Voditeljka Marija Veljković trudna treći put! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Sep.2016, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka Marija Veljković trudna treći put! FOTO

Voditeljka  kviza "Slagalica" na koja se emituje na RTS-u,  ponovo je trudna, te će Marija nakon sina i ćerke, početkom sledeće godine na svet doneti još jedno dete.

TV lice javnog medijskog servisa, zajedno sa suprugom Milanom Milovanovićem, u na proleće 2017. će po treći put postati roditelj. Oni već imaju sina Đorđa, i ćerku Rosu:  "Ušla sam u peti mesec, ali mi se stomak još ne vidi. Još divnije je to što se lepo osećam. Prošle su prve mučnine", kaže voditeljka za Blic.

Sta li je nama stalno smesno ??? ;) #zene

A photo posted by Marija Veljkovic (@marija.veljkovic) on Sep 9, 2016 at 6:36am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditeljka Marija Veljković trudna po treći put! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Sep.2016

Marija Veljković trudna je po treći put, te će nakon sina i ćerke, voditeljka  kviza "Slagalica" koja se emituje na RTS-u na svet doneti još jedno dete...TV lice javnog medijskog servisa, zajedno sa suprugom Milanom Milovanovićem, u na proleće 2017. će po treći put postati roditelj. Oni već...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.