Voditeljka Elite završila na OPERACIONOM STOLU: Predstoji joj HIRURŠKA INTERVENCIJA, iz postelje poslala jasnu poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 16:39

Voditeljka "Elite" završila na OPERACIONOM STOLU: Predstoji joj HIRURŠKA INTERVENCIJA, iz postelje poslala jasnu poruku (FOTO)

Rešila je da promeni svoj izgled i odlučila se za ovaj estetski zahvat.

Voditeljka "Elite", Maša Mihailović, od početka nove sezone dobro je prihvaćena od strane publike, a iako je mlada i nova u ovom poslu pokazala je da radi profesionalno svoj posao.

Ona je od skoro i na Red televiziji gde će voditi emisiju "Pitam za druga" rame uz rame sa koleginicama Anastasijom Buđić i Dalilom Dragojević. Naime, ona je odlučila da svoj izgled sada dovede do savršenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i podvrgla se intervenciji povećanja grudi u jednoj poznatoj prestoničkoj bolnici.

Mihailovićeva je spremna dočekala ovaj trenutak i sada ne nalazi u svojoj sobi odakle će uskoro biti sprovedena u operacionu salu.

Mnoge njene koleginice odlučile su se za ovu intervenciju, a s obzirom da će njen oporavak potrajati nekoliko nedelja, verovatno će izvesno vreme biti sprečena da bude na TV ekranima.

Podsetimo, Maša je već neko vreme u srećnoj vezi sa svojim izabranikom, a o braku još uvek ne razmišljaju intenzivno.

Maša je nedavno otkrila da je trenutno fokusirana na svoju karijeru, dok je njen verenik posvećen porodičnom biznisu. Istakla je da će se udaja desiti kada oboje budu spremni i kada postignu stabilnost u svojim profesionalnim životima. Ova otvorenost i iskrenost voditeljke su izazvale interesovanje publike, dodatno naglašavajući njen emotivni život.

Pričamo mi o tome, ali mislim da je sada trenutak više za moju karijeru. I moj dečko radi, ima porodičan biznis. Malo je više usresređen na to, ja na ovo, pa kada u potpunosti stanemo na noge, što da ne - objasnila je Maša kad je jednom gostovala u emisiji Amidži šou.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.