Voditelj već NAPRAVIO HAOS: Pojavio se i u programu UŽIVO uradio ono što NIKO NIJE - Da li je preterao?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 19:38

Voditelj već NAPRAVIO HAOS: Pojavio se i u programu UŽIVO uradio ono što NIKO NIJE - Da li je preterao?

O ovome svi pričaju!

Voditelj RED televizije, bivši zadrugar Filip Đukić, šokirao je publiku jutarnjeg programa kad se u emisiji pojavio našminkan i obučen kao Džoker, čuveni negativac iz stripova i fimova o superheroju Betmenu.

Đukić je video iz emisije podelio i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, uz čuvenu Džokerovu repliku "Why so serious?!" (zašto si tako ozbiljan, prim.aut). Filip je prepoznatljiv po svojim transformacijama i autentičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imidžu, pa je ovo samo jedan u nizu kostima koje je nosio.

Inače, Filip je nedavno dospeo u žižu interesovanja javnosti nakon što je okončao svoju vezu sa Paulom Hublin, koju je pre toga verio.  Par je planirao venčanje koje nije bilo u skladu sa tradicionalnim očekivanjima, te su isticali da će svadba biti nekonvencionalna i prilagođena njihovim željama. Međutim, ovaj raskid je iznenadio mnoge, a razlozi za kraj njihove veze ostali su tajnoviti.

Paula Hublin nedavno je otkrila javnosti deo razloga koji su doveli do raskida njihove veze. Izjavila je da je jedan od ključnih faktora bilo to što nije bila srećna u Srbiji, gde se Filip rodio, živi i radi. Naglasila je da nije želela da sebe ili Filipa dovede u situaciju gde bi bili nesrećni, te je odlučila da je najbolje da svako krene svojim putem. Ova iskrena izjava pokazuje da su njihove želje i potrebe bile neuskladive, te su odlučili da je najbolje da se raziđu.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.