Voditelj Tihomir Tepić za pevačicu Nadu Topčagić mislio da je kafe kuvarica!

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2024, 09:15

Voditelj Tihomir Tepić za pevačicu Nadu Topčagić mislio da je kafe kuvarica!

Tihomir Tepić  prisetio se početaka svoje karijere 2008. godine, kada je prvi put kročio u Grand. Toliko nije bio upućen u sve to, da je za pevačicu Nadu Topčagić mislio da je kafe kuvarica pa je zamolio da mu skuva kafu.
Tepić je došao kao zamena  Milovana Ilića Minimaksa, "odnosno mislim ne mogu da kažem baš kao zamena, ali mogu da kažem umesto njega." - priča voditelj i nastavlja:
"Bila je to velika audicija za Grandove voditelje i ja sam pre 16 godina prvi put rekao "Dame i gospodo. dobro veče, dobro došli u novi Grand šou", prisetio se Tihomir, pa se prisetio kako je to sve njemu izgledalo:
"Izgledalo je sve grandiozno i ljudi mi stalno pišu na društvenim...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.