Voditelj Pinka KAO OD MAJKE ROĐEN: Skinuo se usred emisije i napravio opštu pometnju, EKSPLICITAN SNIMAK kruži mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 10:44

Voditelj Pinka KAO OD MAJKE ROĐEN: Skinuo se usred emisije i napravio opštu pometnju, EKSPLICITAN SNIMAK kruži mrežama

Poznat je kao neko ko privlači pažnju gledalaca svojim ponašanjem, a već duže vreme deo je televizije.

Bivši učesnik "Zadruge" i voditelj na Red televiziji, Filip Đukić, uspeo je da iznenadi svoje pratioce svojim performansom kada je učestvovao u rijaliti programu "Farma". On je na svom Instagram profilu objavio stori gde je potpuno nag usred kuće koju je delio sa desetinama ostalih učesnika.

Đukić je javnosti postao poznat učešćem u "Parovima" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je pokazao da ume da drži pažnju gledalaca i napravi šou kada se to najmanje očekuje.

- Jutro - napisao je Filip u svojoj objavi.

Podsetimo,  Paula Hublin i Đukić raskinuli su nedovano višegodišnju emotivnu vezu, Filip je ostao u stanu u kom su živeli, dok se ona vratila u Hrvatsku.

Rijaliti par je u nekoliko navrata pričao kako će ljubav krunisati brakom i stati na "ludi kamen".

- Sledeće godine, na proleće, kraj meseca, na moj rođendan, planiramo da napravimo svadbu. Neće biti klasična svadba, u crkvi se nećemo venčati. Napravićemo nešto po svom, biće kao da si na festivalu - rekla je tada Paula, dok je Filip dodao:

- Sve će biti po našem ukusu, ne volim sve one običaje, kupovina mlade, gađanje jabuke, nisam taj tip i to se vidi po mom izgledu. Nismo u tom fazonu.

Razlog njihovog raskida nije do kraja poznat javnosti, ali je Paula skoro otkrila šta je presudilo da stave tačku na odnos.

- Da mi dvorac ovde izgradiš, ja ovde ne ostajem. Jednostavno, nema sile koja će me zadržati ovde jer sam nesrećna - rekla je Paula za "Wiip lifestyle".

- Je l' to bio neki okidač zašto si odlučila da prekineš veridbu? - pitala je voditeljka.

- Nije samo to. To je bila jedna od meni bitnijih stvari zato što je on rekao da on ne bi otišao iz Srbije, a ja sam rekla da ovde neću ostajati. Onda sam počela da razmišljam, šta ako imamo decu i ja moram da ostanem ovde i to će se sve odražavati i na decu i na taj odnos. Biću nesrećna, nezadovoljna i ne želim da ti to trpiš, ai ne želim sebi to u životu - rekla je Paula iskreno.

Filip je uvek lepo govorio o svojoj sada već bivšoj devojci i nakon rastanka za nju je imao samo reči hvale.

- Sa Paulom mi je bila najbolja i najlepša veza. Na stranu to što ne možemo da se poklopimo ni po karakteru ni po pogledu na život. Ipak sam ja 11 godina stariji od nje. Drugi mentalitet, ona je iz Hrvatske, ja sam odavde. Sve je to odnelo maha i dovelo do raskida, ali veza kao veza stvarno nam je bilo lepo. Nije problem raskida bio neki veliki problem. Niko nije nikoga prevario. Nismo mogli da se poklopimo, to je najkraće i najlakše objašnjenje. Njoj se nije dopao Beograd zbog nekih stvari, ja nisam mogao da idem tamo jer mi je u Beogradu sve. Rastali smo se korektno. Nisam mogao da verujem na početku. Bilo mi je teško. Prošlo je mesec i po dana. Sada mi je lakše. Izmislio sam neke svoje terapije, tuširam se hladnim tušem svako jutro. Ja sam ostao u tom stanu koji smo iznajmili, ona se vratila u Zagreb. Tako da je normalno da je se setim u tom stanu. Gledam krevet, gledam stvari, gledam kera, čak je i miris ostao. Ali mi je drago jer sam onda morao odmah da se suočim - otkrio je Filip.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.