Vodio PROSTITUTKE kao makro, bio u zatvoru zbog pokušaja UBISTVA, pa završio na PSIHIJATRIJI - teška ispovest zvezde serije Klan

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 10:56

Vodio PROSTITUTKE kao makro, bio u zatvoru zbog pokušaja UBISTVA, pa završio na PSIHIJATRIJI - teška ispovest zvezde serije "Klan"

Imao je buran život.
Glumac Feđa Štukan, domaćoj publici poznat po ulogama u filmu "Nečista krv - greh predaka" i seriji "Klan", svojevremeno je u svojoj ispovesti otkrio je da je u jednom periodu života radio kao makro.
On je jednom prilikom priznao da je imao pet prostitutki iz Ukrajne, koje su mesec dana nakon lošeg poslovanja, našle novog makroa.
- Odrastao sam u zaj*banom kvartu i prvo ubistvo sam video u petom razredu na velikom odmoru. Tri uboda nožem u srce! Kasnije sam sa ekipom krao kola, obijao trafike, samo zbog adrenalina. Slučajno sam probao da igram bilijar i shvatio da sam veliki talenat, pa sam napustio srednju školu. Od 13. do 17. godine vreme sam uglavnom provodio u zadimljenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.