Voćna voda! Ne propustite da se zdravo osvežite!

Izvor: Svet plus, 01.Jul.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voćna voda! Ne propustite da se zdravo osvežite!

Vreli dani, visoke temperature, pojačano znojenje... sve to utiče na naš organizam i zahteva veći unos tečnosti. Nemojte posezati za gaziranim napicima i alkoholom jer je tu savršena voćna voda. Ne propustite da se zdravo osvežite!

Preporučena dnevna doza vode koju treba da konzumiramo je osam čaša, a mnogima je to dosadno pa posežu za raznim gaziranim napicima. Probajte sami da napravite ukusnu voćnu vodu sa ukusima koje najviše volite, a količinu sami odredite. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Bitno je da je držite u frižideru. Evo šta vam je potrebno:

Voće po izboru (banana ne )

Začinsko bilje po želji (najbolje je uzeti nanu)

Bokal

Voda


Kombinujte citrusno voće i bobice. Citrusno voće nasečite na kockice. Lahano ga ispretiskajte pa pusti aromu (ne pravite kašu nikako). Kada to završite, bokal napunite kockama leda do vrha pa nalijte vodom. Možete se osvežiti odmah, a možete i ostaviti da prenoći u frižideru. Preporuka je da ipak odstoji.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.