Vlado Georgiev za 50.000 evra peva ispred Skupštine za NG! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev za 50.000 evra peva ispred Skupštine za NG! (FOTO) (VIDEO)

U najluđoj noći će Beograđanima, kao i pre godinu dana, svirati i Kiki Lesendrić, a dan ranije predviđen je koncert Harisa Džinovića

Beograđani će u 2015. ući sa Vladom Georgievim koji će za doček Nove godine nastupiti ispred Skupštine Srbije. Popularni Barba će, prema nezvaničnim informacijama, tom prilikom pevati za honorar od 50.000 evra!

Pored njega, u “najluđoj noći” nastupiće i Kiki Lesendrić i “Piloti”, a zagrevanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << doček je 30. decembra uz koncert Harisa Džinovića.

Foto: Telegraf

Kako navodi “24 sata”, među izvođačima koji će pevati pred Beograđanima je i folk pevač Nikola Rokvić.

Nova godina će se sada prvi put slaviti dva dana, na tri bine.

DOČEK NA TRGU: Emina Jahović peva u Beogradu za Novu godinu!

Na trećoj bini muziku će 31. decembra birati di-džejevi Marko Nastić, Lea Dobričić i Marko Milosavljević. Muzički programi na sve tri bine za doček počeće u 21 sat i trajaće do tri časa ujutru.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.