Vlado Georgiev organizuje humanitarni koncert za lečenje Isidore Bijelice! FOTO

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev organizuje humanitarni koncert za lečenje Isidore Bijelice! FOTO

Vlado Georgiev jos jednom je pokazao svoju humanost, te je odlučio da organizuje humanitarni koncert na kome će se prikupiti novčana sredstva za lečenje naše poznate spisateljice Isidore Bijelice, koja je obolela od karcinoma.

Nakon saznanja da joj se karcinom vratio i da ponovo vodi životnu bitku sa opakom bolesti, Vlado Georgiev putem društvene mreže Tviter napisao je da će vrlo rado organizovati humanitarni koncert na kome bi se prikupljala sredstva za lečenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Isidore Bijelice. Njegov humani potez odmah je šnnaišao na pozitivne komentare obožavaoca, ali i odziv mnogih poznatih ličnosti sa naše domaće javne scene koji su voljni da se radoprikluče ovoj akciji. Među prvima se oglasio predsednik opštile Novi Beograd, Aleksandar Šapić, koji je napisao da ukoliko naš poznati kantautor želi, koncert vrlo brzo može biti organizovan na Novom Beogradu u Hali sportova.

Ko bi ustupio prostor, ja sam voljan da napravim namjensku svirku za @isidorabjelica i da skupimo novac koji joj je potreban za liječenje

— Vlado Georgiev (@VladoGeorgiev) June 14, 2015

Veoma humani gest ova dva momka dirnuo je Isidoru Bijelicu, koja im se zahvalila u svoje i u ime svoje dece na podršci uz komentar da se rasplakala i da je ovo dokaz da još uvek postoje dobro ljudi i da nikada nije izgubila veru u to!

Ako Hala sportova odgovara, predlažem da ne gubimo vreme, nego sednemo i vidimo kako koncert da organizujemo.@VladoGeorgiev @isidorabjelica

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) June 14, 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.