Izvor: Scandal.rs, 10.Sep.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir ŽESTOKO izvređao Miljanu, ona ponovo udarila na njegovu muškost! Obezbeđenje odmah odragovalo! (VIDEO)

Miljana Kulić i Vladimir Tomović imali su priliku da se zabave na Rajskom ostrvu i svojim humorom oduševe i svoje cimere koji su ih gledali iz Bele kuće, ali i gledaoce s obzirom na to da su od Velikog šefa dobili nagradu na ,,Izboru za misicu i mistera”. Međutim, između njih su pale teške reči, The post Vladimir ŽESTOKO izvređao Miljanu, ona ponovo udarila na njegovu muškost! Obezbeđenje odmah odragovalo! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SMEH DO SUZA! Miljana Kulić se SAPLELA i pala u čamac! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2019, 00:08

Umesto Ive Grgurić, sinoć je na rajskom ostrvu sa Vladimirom Tomovićem završila Miljana Kulić. Tomoviću je pao mrak na oči kada je video Kulićevu, a gledaoce je njen dolazak nasmejao. Naročito trenuci kada je Miljana iz čamca trebalo da pređe na ostrvu. Prilikom prvog pokušaja, ona se saplela...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.