Vladimir Dašić ostavio Milenu Ćeranić pa se vratio ženi?!

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2014, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Dašić ostavio Milenu Ćeranić pa se vratio ženi?!

Košarkaš Vladimir Dašić navodno se posle raskida sa Milenom Ćeranić vratio svojoj ženi Mariji Kršikapi. Iako su pevačica i košarkaš i nakon prekida veze uslikani kako se ljube u blizini Marijinog stana, ništa od pomirenja.

S obzirom na to da je potpisao ugovor po kojem će ovu godinu igrati za Podgoričku Budućnost, Vladimir Dašić je trenutno na pripremama u Baru, gde je odsela i njegova nevenčana supruga sa njihovom ćerkom.

Ona je navodno uplatila aranžman >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u obližnjem hotelu gde su smešteni igrači, kako bi svog "nemirnog" muža držala na oku. S obzirom na to da su slike sa pevačicom nedavno objavljene, očigledno da ni to nije poremetilo njihov odnos, već je žena razumela njegovo trenutno "rastrojstvo" pa košarkaš koristi svaki slobodan trenutak između treninga da se pridruži porodici na plaži.

Autor: B.B.

Izvor: Alo.rs

Foto: Ilustracija Facebook/MILENA CERANIC

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vratio se ženi: Dašić ostavio Milenu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Avg.2014

Košarkaš Vladimir Dašić, očigledno, ima buran ljubavni život. Nedavno je uslikan kako se pomirio sa Milenom Ćeranić, a sada se izgleda vrtaio svojoj nevenčanoj supruzi, sa kojom ima ćerku...On je potpisao ugovor po kojem će ovu godinu igrati za Podgoričku Budućnost pa se trenutno nalazi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.