Vlada na Farmi otkrio detalje o odnosu sa Ana Marijom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Okt.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada na Farmi otkrio detalje o odnosu sa Ana Marijom! VIDEO

Protekle večeri, Vlada Stanojević u rijalitiju Farma 6 ispričao je Bojani Stamenov detalje o njegovoj vezi sa Ana Marijom Zujović!

Vlada Stanojević pričao je Bojani Stamenov o svojoj vezi sa Ana Marijom. ''Ja kada sam počeo sve sa njom, razmišljao sam samo... Znaš već čim. Posle je stigolo do srca, nije uspelo da stigne do mozga'', pričao je Vlada. ''Ja sam nju oprao u svim medijima, veličao je. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Prvi put sam joj oprostio, i ona je rekla da se to nikad neće ponoviti'', kaže Stanojević i dodaje da kada su raskinuli po treći put, došlo je i do nekog koškanja:''Ja nju odgurnem po licu, ja sam se okrenuo, izašao i otišao''. Pogledajte celu konverzaciju:

 
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.