Više ne mogu da sakriju emocije: Ša i Miona RAZMENJIVALI NEŽNOSTI - reper joj pao u zagrljaj i priznao osećanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 15:01

Više ne mogu da sakriju emocije: Ša i Miona RAZMENJIVALI NEŽNOSTI - reper joj pao u zagrljaj i priznao osećanja

Reper i zadrugarka više ne vode računa o kamerama. Iako se još uvek nije desio poljubac među njima, koriste svaki momenat da se zagrle.

U Beloj kući većina zadrugara bruji o odnosu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Mnogi su primetili da se među njima dešava nešto više od prijateljstva i pitaju se da li će uploviti u romansu.

Ša se noćas tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" posvađao sa Urošem Stanićem jer ga je on provocirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vređao Mionu. Reper je prokomentarisao ovu situaciju, a onda je pao Mioni u zagrljaj. Njih dvoje više ne mogu da sakriju emocije. Ša joj je udelio kompliment i poručio joj da je slatka.

- Dođe mi da ga polomim, sram ga bilo što se tako ponašao - rekao je Nenad.

- Ne opterećuj se - rekla je Miona, a onda joj je Ša dao kompliment.

- Slatka si, jesi majke mi, kao miš si mi - dodao je Ša, pa pao u njen zagrljaj.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ša i Miona NA KORAK OD POLJUPCA - razmenjivali nežnosti, on joj priznao: "Pomogla si mi da oživim, lepo mi je"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 08:41

Mnogi se pitaju kada će reper i zadrugarka priznati za crnim stolom šta se dešava među njima. Noćas su po prvi put poveli razgovor o njihovom odnosu i priznali svoja osećanja...Svi u Beloj kući bruje o odnosu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Njih dvoje ne mogu više da kriju svoje emocije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.