Vin Dizel je poslednji LOVAC NA VEŠTICE! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vin Dizel je poslednji LOVAC NA VEŠTICE! VIDEO

Moderan svet krije brojne tajne, ali najveća od svih je ona da veštice i dalje žive među nama! One su opaka nadpriroda  bića koja nameravaju osloboditi i protiv sveta nahuškati Crnu Smrt.

Vekovima  su se cele vojske lovaca na veštice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom sveta, a među njima je bio i Kolder, hrabri ratnik koji je uspeo ubiti svemoćnu Kraljicu veštica  i pritom desetkovati njene sledbenike. U trenucima pre svoje smrti, Kraljica ga je proklela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i učinila besmrtnim, čime ga je zauvek odvojila od voljene supruge i ćerke. Danas je Kolder jedini pripadnik svoje vrste i već vekovima lovi veštice istovremeno čeznuvši za odavno izgubljenim voljenima. Ipak Kolder ni ne pomišlja da ga uskoro čekaju epske bitke koje će odlučiti o tome hoće li ljudska vrsta preživeti!

Koldera u ovom epskom fantazi spekaklu tumači sjani Vin Dizel a film je u domaćim bioskopima od četvrtka 22.10.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.