Vilijam Levi – “latino Bred Pit” koji je zaveo i Dženifer Lopez! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijam Levi – “latino Bred Pit” koji je zaveo i Dženifer Lopez! (foto/video)

Vilijam Levi jedan je od najtraženijih glumaca poreklom iz južne Amerike i budimo iskreni, više uloga doneo mu je savršen izgled, nego glumački talenat. Ipak, kada vidite njegovu fotogafiju na kojoj pozira zavodljivo bez majice – možete li ikom da zamerite što ga je angažovao?

Šuškalo se dugo da je, tokom snimanja spota za pesmu “I’m Into You” i sama Dženifer Lopez potpuno poludela za njim i da su imali kratku, ali veoma strastvenu aferu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ni jedno od njih to nikada nije komentarisalo, ali ne kaže se džaba da gde ima dima ima i vatre – a uverite se koliko su hot zajedno u ovom spotu!

Ostatak teksta pročitajte ovde: Vilijam Levi – “latino Bred Pit” koji je zaveo i Dženifer Lopez! (foto/video)

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Vilijam Levi – “latino Bred Pit” koji je zaveo i Dženifer Lopez! (foto/video)

Izvor: Svet, 18.Jan.2016

Vilijam Levi jedan je od najtraženijih glumaca poreklom iz južne Amerike i budimo iskreni, više uloga doneo mu je savršen izgled, nego glumački talenat. Ipak, kada vidite njegovu fotogafiju na kojoj pozira zavodljivo bez majice – možete li ikom da zamerite što ga je angažovao?. Šuškalo se...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.