Vildan Pelin Karahan Biografija

Izvor: Poznati.info, 06.Nov.2012, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vildan Pelin Karahan Biografija

Vildan Pelin Karahan je turska glumica koja je rođena 06. oktobra 1984. godine u Ankari, Turska. Ona se aktivno počela baviti glumom od 2002. godine. Široj javnosti je možda i najpoznatija po ulozi Sultanije Mihrimah u TV seriji Sulejman Veličanstveni.

Vildan Pelin Karahan  je osnovno i srednje obrazovanje stekla u Ankari, a diplomirala je turizam na Univerzitetu Anadoli. Na početku karijere bila je angažovana na >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << reklamnim kampanjama za Koka Kola Lajt piće i Karefor. Igrala je ulogu Asli Zejbek u dramskoj TV seriji za tinejdžere pod nazivom Kavak Jeleri, koja se prikazivala na Turskom TV kanalu D od 2007. do 2011. godine. U 2012. godine je angažovana kao glumica u TV seriji Sulejman Veličanstveni u ulozi Sultanije Mihrimah. Udata je za fitnes instruktora Erdina Bekiroglua.

Pelin Karahan

Izvor i foto: WP

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.