Vila sa bazenom na njeno ime i posluga koja će održavati kuću: Jovana Jeremić otkrila šta očekuje od dečka

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 12:50

Vila sa bazenom na njeno ime i posluga koja će održavati kuću: Jovana Jeremić otkrila šta očekuje od dečka

Njene novogodišnje želje nisu male, ali se nada da će joj se ispuniti.

Jovana Jeremić već neko vreme uživa u ljubavi sa biznismenom, Draganom Stankovićem. Ona je svom emotivnom partneru otkrila svoje novogodišnje želje.

- Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem - ističe Jeremićeva koja napominje da ne bi menjala format Jutarnjeg programa koji vodi, ali da priželjkuje da bude žiri muzičkog takmičenja.

- Informativa je meni u krvi. Nemam ambicije da preuzimam više dana kada je jutarnji program u pitanju. I ovo mi je već dovoljno. Volela bih da budem u žiriju za "Zvezde Granda". Ako Marija Šerifović ne bude mogla da bude u sastavu žirija zbog majčinstva i svega, rado bih je zamenila. Ja volim da pevam i nastupam. Mislim da bih za kandidate bila interesantna, jer bih mogla da provalim ko će da bude velika zvezda. Za to imam veoma dobar njuh. Više nije važno da samo neko dobro peva. Svi oni dobro pevaju, ali je pitanje ko ima potencijala da postane zvezda, a ko ne. Kad bih dobila tu ponudu od Saše Popovića, prihvatila bih je oberučke. Ne bih baš pristala da učestvujem bez honorara, ali za neki fin novac, što da ne? Mogu da doprinesem toj emisiji, fali im neko ko je malo skandalozan i ko iz kandidata može da izvuče to nešto što im treba - smatra Jovana i otkriva želje:

- Stiže mi uskoro "Rolex", ali neka moja želja bude i jedan "Porše". Za Novu godinu uvek nosim crveni veš, a za Božić volim da izvučem paru, nekako se to za mene uvek lepi, a i talija sam ljudima za novac.

Jovana ističe da je naslednici ispunila želju, koja je bila skromna.

- Ćerka Lea je poželela rep od sirene. Voli da bude sirena, a uz to je tražila i kupaći. Šta je poželela, to je i dobila od majke, obezbedila sam joj. I dalje veruje u Deda Mraza, ne želim to da joj kvarim. Međutim, toliko je pametna da svaki put svakog Deda Mraza, koji dođe u našu kuću, provali i shvati ko se maskirao.

Srbija Danas/Super TV/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.