Vil Smit i Džejdi: Da li će im memoari naštetiti i narušiti reputaciju?!

Izvor: Svet plus, 16.Okt.2023, 08:41

Vil Smit i Džejdi: Da li će im memoari naštetiti i narušiti reputaciju?!

Svi čekali šta će reći, jer je njegova žena iznela brdo gomilu prljavog veša u knjizi!  Vil Smit je rekao da su ga bombe istine Džejde Pinket Smit "nekako probudile"... Da li će im memoari naštetiti i narušiti reputaciju?!

Glumac Vil Smit je rekao da su ga memoari Džejde Pinket Smit "nekako probudili" i naveli da shvati da je njegova otuđena žena "otpornija, pametnija i saosećajnija nego što je on razumeo".

On je u mailu naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da je razvio "emocionalno slepilo" na njene "skrivene nijanse" nakon što je Džejda otkrila svetu da njih dvoje živi "potpuno odvojenim životima" još od 2016. godine.

Ovaj holivudski par venčao se 1997. godine i imaju dvoje dece, a u prošlosti su pričali o razdvajanju i bračnim problemima, ali Džejda je u intervjuu sa Hodom Kotb otkrila kako su se u suštini razveli bez papira.

NewYork Times je rekao da su njeni novi memoari pod nazivom "Worthy" (Vredna, dostojna) nekako probudili Vila.

Vil Smit je u mejlu napisao: 

"Kada ste sa nekim više od polovine svog života nastupa neka vrsta emocionalnog slepila i lako možete izgubiti osetljivost na njihove skrivene nijanse i suptilne lepote."

Džejdini memoari izlaze sledeće nedelje, a mnogi tvrde da je ovo otkrivanje istine naštetilo Vilu i Džejdi kao i njihovoj reputaciji u Holivudu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.