Viktorija optužila Bruna Marsa da ju je pokrao, a pogledajte koga je ona iskopirala

Izvor: Tracara.com, 12.Avg.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija optužila Bruna Marsa da ju je pokrao, a pogledajte koga je ona iskopirala

I sama je kopirala (foto: EuroPics) Nakon što se pojavila vest da je američki pevač Bruno Mars prekopirao pesmu domaće rok zvezde devedesetih Viktorije, otkriveno je da je i ona malo pozajmljivala od stranih kolega. O ovoj Brunovoj krađi pisao je ceo svet, ali dok se nije oglasio britanski list Mirror, niko nije verovao u to. Međutim, i sama Viktorija je nekada inspiraciju tražila kod drugih. Njena pesma Rat i mir iz 1990. je kopija pesme Martyja Friedmana, Thunder March, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << se pojavila na njegovom albumu Dragon’s Kiss dve godine ranije. Poslušajte i prosudite sami:

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktorija optužila Bruna Marsa da ju je "pokrao", a evo koga je ona kopirala davnih dana

Izvor: B92, 13.Avg.2015, 12:09

Nakon što je pojavila vest da su Mark Ronson i Bruno Mars prekopirali staru Viktorijinu pesmu “Ulice mračne nisu za devojke”, otkriveno je da se i ona služila hitovima stranih kolega u mladosti...Naime, vest o Brunovoj “krađi” obišla je svet, a mnogi komentatori su se osvrnuli na period...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.