Viktorija o čudnom ponašanju Zorana Marjanovića: To je okultizam! (video)

Izvor: Svet, 17.Sep.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija o čudnom ponašanju Zorana Marjanovića: To je okultizam! (video)

Saška Karan, Viktorija i Smilja pričale su danas u rijalitiju Zadruga o čudnom ponašanju Zorana Marjanovića dok je bio učesnik.
“One priče, brate, sa onim malim Banetom. Te demoni, te ovo te ono. Maltene, samo što nije rekao… Znaš ono ‘Ne znate vi šta znam ja'”, rekla je Saška, na šta je Viktorija prokomentarisala: “Okultizam.”
Smilja je zatim rekla: “Koje su to bile koincidencije. Jelena je 33 puta udarena, jel tako? >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << I imala je 33 godine kad je ubijena?”
Saška: “Ne znam koliko je imala godina, ali neke stvari se poklapaju.”
Pogledajte snimak:

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Viktorija o čudnom ponašanju Zorana Marjanovića: To je okultizam! (video)

Izvor: Press, 18.Sep.2017, 11:01

Saška Karan, Viktorija i Smilja pričale su danas u rijalitiju Zadruga o čudnom ponašanju Zorana Marjanovića dok je bio učesnik. . Foto: SVet.rs, N. Kostić. .“One priče, brate, sa onim malim Banetom. Te demoni, te...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.