Viktorija napušta pevanje i okreće se kuvanju

Izvor: Svet, 07.Jul.2010, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija napušta pevanje i okreće se kuvanju

Snežana Mišković Viktorija otkriva da je srećno zaljubljena, ali da više nikad neće stati na ludi kamen! Bivša farmerka je otkrila da je umorna od estrade i da će u Nju Orleansu otvoriti pekaru! "Emotivno sam veoma ispunjena i zaljubljena, ali to ne želim da delim sa celim svetom. Možda progovorim nešto na tu temu kada me paparaci uhvate sa dečkom, ali verujte da do toga nikada neće doći. Za sada je tako, ali nikada se ne zna, možda za dve-tri godine otvorim dušu. Inače, neću se više nikada udavati, jednom sam to uradila i od mene je dosta", rekla je za "Press" pevačica, koja se sprema da započne biznis u inostranstvu. "Polako planiram da napustim ovaj posao i da se okrenem svojoj drugoj ljubavi - kuvanju. U Nju Orleansu planiram da otvorim radnju u kojoj će se prodavati peciva. Taj grad me je oduševio svojom energijom, planirala sam da tamo boravim nedelju dana, a ostala sam dva meseca", veli rok zvezda i dodaje da bi volela da u Beogradu održi čak tri koncerta.
"Polako me napušta volja za scenom. Problem je isfinansirati sve moje megalomanske želje. Što bih ja stvarala zabavu narodu i pri tom još plaćala za to? Ipak, ne mogu da pređem ulicu, a da me ljudi ne zaustave i pitaju kada će album. Imam želju da napravim tri koncerta, jedan u centru, jedan masovan i komercijalan za svačiji džep, i jedan u Sava centru za ljude moje generacije", kaže Viktorija.
Popularna pevačica ističe da joj je sada najvažnije da se posveti sebi i ćerki Tari.
"Trenutno mi je najbitnije kako izgledam, da sam u fizičkoj kondiciji, da meditiram i da dovoljno spavam zbog dobrog tena. Važno mi je da se posvetim i ćerki Tari, da putujemo zajedno i da joj obezbedim da upiše neku dobru privatnu školu. Međutim, ona je u tim godinama kada se zatvara u sobu, non-stop je sa mobilnim telefonom u ruci, u fazi je kada radije priča sa drugaricama.... Meni je najbitnije da ima moju podršku i da sam joj pružila ljubav", ističe Miškovićeva.
 
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.