Viktorija: Na estradi samo k…e i narkomanke!

Izvor: Poznati.info, 18.Jul.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija: Na estradi samo k…e i narkomanke!

Oko toga, kako se lako i brzo, a kako moralno može zaraditi, pokrenula se priča u emisiji „Letnjikovac“, na televiziji Hepi.

Maja Odžaklijevska je bila presrećna što je videla Ivana Fecea Firčija, pa ga je izljubila, pila koktel sa njim iz jedne čaše, ne obazirući se na temu, dok je Novosađanin, bivši muž Marine Perazić bio izričit u tome da žene „nisu ravnopravni građani“, pa ni kad je zarada u pitanju.

- Na estradi su sve same ku..ve i narkomanke – rekla je pevačica Snežana Mišković Viktorija. – Sve zarađuju lako. A, ima i poštene zarade. Nek idu na mužu krava, na primer.

Poznati.info, foto: Scandal.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.