Viki: Došla na nastup apa-drapa. Šta joj se sve videlo? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 05.Dec.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki: Došla na nastup apa-drapa. Šta joj se sve videlo? (Foto)

Naše pevačice umeju često da preteraju kada se radi o njihovoj scenskoj garedobi. Ovoga puta Viki Miljković zaista je preterala i prešla sve granice dobrog ukusa. Poznata po oskudnim krpicama koje je joj ruku na srce odlično stoje, jer je zgodna i mršava, i njoj se dešavaju promašaji. Na jednom od skorašnjih nastupa obukla je korset iz kojeg je virio ceo brushalter. Pored tog propusta, iz njenog šortsića koji je imala virile se crvene postave njenih džepova. Ovako kostimirana izašla je pred publiku, koja nije mnogo pridavala značaju njenom modnom promašaju.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Nije znala šta pre da pokaže: Pevačica u izdanju koje je za svaku osudu! (FOTO)

Izvor: S media, 05.Dec.2012

Uvek je bila čudna po načinu oblačenja, ali sada je preterala! ..Viki Miljković pojavila se na jednom nastupu u veoma lošem izdanju. Imala je prekratak šorts koji je pocepan sa džepovima koji vire i korset iz koga je ispadao brushalter. Veoma neumesno. Ne znamo samo ko je prevario da ovo ponese...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.