Vidimo se u Sava centru Saša Mirković najavio SPEKTAKL u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 18:11

"Vidimo se u Sava centru" Saša Mirković najavio SPEKTAKL u Beogradu

Hype raste brzinom svetlosti, a sa njegovim rastom, raste i briga o najslađim članovima naše zajednice.

I pored svega, Saša Mirković i njegova Hype produkcija i te kako se bavi mališanima i čuvenim dečijim horom "Čarolija".

Tim povodom Mirković je najavio da je naredne, 2024. godine, pomenuti hor puni 18 godina, te je u planu veliki koncert.

- U decembru 2024.godine naša Čarolija postaje PUNOLETNA. Mnoge generacije u fine i vaspitane ljude je iznedrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čarolija - naveo je Mirković i dodao:

- Povodom 18. rodjendana napravićemo veliki spektakl u Beogradu u Sava Centru! Vidimo se - napisao je Mirković na Tviteru.

Podsetimo, Hype televizija sprema svoj najnoviji poduhvat, a Mirković je otkrio i o čemu je reč kada je ispod fotografije sebe na egzotičnom ostrvu pored velike kornjače pod imenom Džordž napisao veoma interesantne reči.

- Dok sam namamio Džordža, a onda smo postali drugovi. Vrlo brzo će Džordž biti TV zvezda na Balkanu jer počinjemo sledeće godine sa snimanjem rijaliti programa “Preživljavanje na pustom ostrvu”. Džorž ima 125 godina, nadam se da ću u tim godinama i ja biti tako pokretljiv. Biće zanimljivo… Lokacija je utvrdjena - napisao je Saša Mirković, a odmah se postavlja pitanje, da li će možda kornjača imati važnu ulogu u novom rijaliti formatu.

Srbija Danas/Alo.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.