Vidića prozvali zbog stajlinga Aleksandre Prijović, on šokirao odgovorom

Izvor: Tracara.com, 26.Dec.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidića prozvali zbog stajlinga Aleksandre Prijović, on šokirao odgovorom

Snimanje emisije “Grand specijal” @vidicsasa @laziclaza A photo posted by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Dec 26, 2016 at 9:19am PST Saša Vidić odnedavno je stilista pevačice Aleksandre Prijović i ‘Brenina snajka’, kako je poznata u narodu, juče se u njegovoj kreaciji pojavila na snimanju emisije Grand specijal. Pevačica je pozirala u kraljevsko plavoj košulji i suknji sa dubokim šlicem, a na nogama je imala sandale u takođe plavoj boji. Ovaj njen stajling naišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je na odobravanje mnogih, međutim, bilo je i onih kojima se ova odevna kombinacija uopšte nije dopala, naročita otvorena obuća u decembru mesecu. “Dotični brišu komentare. Naravno, ostavljaju one koji im odgovoraju. Kreacija Vidića homića malog kreštavog. Ej sandale u decembru! Do juče je pljuvao celu estradu iz tog razloga. Ma…”, bio je jedn od negativnih komentara na Instagramu. (foto: Screenshot) Kreator, koji je pre samo nekoliko meseci oštro kritikovao stil Prijovićke, naročito njenu obuću, rekavši tom prilikom da ‘nosi cipele za lutke i da joj je obuća lažna i sa bulevara’, nije ostao dužan kritičarima sa Instagrama, već je na komentar odgovorio sledećim rečima: “Nema potrebe da se nervirate toliko. Samo se opustite otključajte profil da se i mi smejemo malo. Vidi, bolje sin gej, nego ćerka međed”. (foto: Screenshot) Vidić je zatim, na još jednu kritiku na račun sandala u decembru, odgvorio kako su ‘ostali bez para, pa su imali samo za sandale’.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Vidić brani Prijovićkin izgled: Bolje sin gej, nego ćerka međed!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2016, 16:24

Saša Vidić je bio zadužen za izgled pevačice Aleksandre Prijović za snimanje emisije "Grand specijal". Nekima se svidelo ovo njeno izdanje, drugima ne, ali je daleko interesantnije to što je rasprava ispod fotografije otišla u drugom pravcu...- Dotični brišu komentare. Naravno, ostavljaju one...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.