Video sam malog DELIJU, nek je živ i zdrav Bosanac preponosan zbog Marije, a OVO deli sa bebicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2023, 20:11

"Video sam malog DELIJU, nek je živ i zdrav" Bosanac preponosan zbog Marije, a OVO deli sa bebicom

Oglašavaju se kolege da čestitaju Mariji na tome što je postala mama, a među njima je svakako i Dragan Stojković Bosanac.

Pevačica Marija Šerifović je dobila bebu, a trudnoću je iznela surogat majka.

Šerifovićeva je dete godinama priželjkivala i ta želja joj je konačno ispunjena, a sada se oglasio i njen dugogodišnji kolega Dragan Stojković Bosanac koji nije krio sreću i radost.

- Marija me zvala, video sam Maria preko video poziva, deliju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neka je živ i zdrav, i neka bude srećan. Rođen je 2. decembra kad i ja, biće dobar čovek kao što sam i ja, strelčevi su dobri ljudi. Šalim se ja malo, ali stvarno Mariji želim puno sreće, njemu puno uspeha i zdravlja pre svega. A i Vericu puno pozdravljam i čestitam joj - rekao je Bosanac.

Podsetimo, Marija je na društvenoj mreži Instagram objavila prvu sliku naslednika uz dirljiv opis.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve - napisala je Marija.

Srbija Danas/ Telegraf/ preneo R.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Oglasio se Saša Mirković povodom toga što je Marija postala majka - njen bivši menadžer direktno joj poručio

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2023

Iako su raskinuli saradnju, sada je jasno pokazao šta misli o svemu,...Marija Šerifović je postala majka na veliko iznenđenje javnosti. Majčinstvo je ostavila put surogat..Beba se rodila početkom decembra, a trudnoću je iznela surogat majka, a Mariji je čestitke uputio i Saša Mirković..Ovom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.