Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video porukom Indira se obratila obožavaocima u Beogradu

“Ne mogu dočekati naše prvo prolećno druženje u Kasini, vidimo se 10. aprila u najboljem klubu u gradu, Indira garantuje najbolji party” . Indira, bivša pevačica grupe Colonia dolazi u Beograd i večeras kada nastupa u beogradskoj Kasini. Uoči nastupa video porukom obratila se Indira svim svojim obožavaocima u i pozvala ih da dođu na The post Video porukom Indira se obratila obožavaocima u Beogradu appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIPREMA HAOS U KASINI Indira Forza se video porukom obratila obožavateljima u Beogradu

Izvor: Blic, 10.Apr.2019

- Ne mogu dočekati naše prvo prolećno druženje u Kasini, vidimo se 10.4. u najboljem klubu u gradu, Indira garantuje najbolji parti - kaže hrvatska pevačica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.