(Video) ŠA POSLAO SIGNAL DRAGANI! Posle toga se desio OVAJ ŠOK: Njegovoj ženi neće biti dobro - KRAJ!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Video) ŠA POSLAO SIGNAL DRAGANI! Posle toga se desio OVAJ ŠOK: Njegovoj ženi neće biti dobro - KRAJ!?

Auh.

Zadrugari kao i svakog četvrtka imaju priliku da pogledaju zanimljive klipove u kojima se može videti ko je bio sklon ogovaranju, a ko je činio nešto što je žarko želeo da prikrije. Ono što je privuklo pažnju jeste trenutak kada je Dragana Mitar pričala o Nenadu Aleksiću Ša i dolasku njegove supruge u Rajski vrt, Ivane Aleksić.

Pogledajte rezultate

Dragani nije bilo svejedno zbog svega što je ispričala o njemu, pa je za stolom morala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskreno da prizna kada je sve među njima počelo i ko je bio inicijator.

- On se posvađao sa Jelenom, došao je kod Matore da spava. Cela priča je počela tad. Mi smo tu piskarali, a pre toga smo konstatovali, njih dvojica nisu ceo dan razgovarali. Bilo je sve negativno. Onda na kraju dolazimo do toga gde ponovo dolazi izlaganje mene i Pavla. Meni je Nenad signalizirao sa kojim ljudima treba da budem okej. Za ovu osobu koja mu je sad drugarica, sve je negativno pričao (za Jelenu Krunić). Za stolom smo pisali vezano za spoljni svet. On je bio inicijator svega. Sam je počeo prvi da mi piše, a ja sam to prihvatila. Prvi počeci su bili sa njegove strane - rekla je Dragana.

Nenad je ostao zaprepašćen svime što je čuo, a kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.