Viber: EXIT predstavlja lepote Crne Gore kroz Sea Dance stikere!

Izvor: Svet plus, 26.Avg.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viber: EXIT predstavlja lepote Crne Gore kroz Sea Dance stikere!

Viber! Kao najavu za ovogodišnje moćno izdanje "Sea Dance" Festivala u Crnoj Gori, EXIT-ov tim predstavlja posebni "Sea Dance Festival" paket besplatnih Rakuten Viber stikera i zvanični "Sea Dance Community" na ovoj vodećoj globalnoj platformi za razmenu poruka! Lepote Crne Gore kroz "Sea Dance" stikere!

Više od milijardu korisnika Rakuten Vibera širom sveta moći će da izraze svoj festivalski duh, energiju i strast tako što će besplatno preuzimati i deliti izražajne vizuale >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << iz novog paketa stikera posvećenog Sea Dance Festivalu, vodećim zvezdama koje će na njemu nastupati i jedinstvenom festivalskom iskustvu u ambijentu prirodnih lepota crnogorske obale. Kroz članstvo u zvaničnom Community-ju Sea Dance Festivala, obožavatelji će moći redovno da primaju i prosleđuju najnovije i najvažnije informacije o programu festivala i pratećim zbivanjima, učestvuju u nagradnim igrama i ostalim takmičenjima i uživaju u zvaničnim fotografijama i video klipovima festivala odmah po njihovom objavljivanju.

Sudeći po uspehu koje su EXIT festivalski paketi stikera ostvarili tokom proteklih godina, sa preko 3.5 miliona preuzetih stiker paketa u 174 zemlje sveta, koji su podeljeni 42 miliona puta, sva je prilika da će i novi Sea Dance stikeri uživati istu popularnost i dostići impozantne brojke širom planete. EXIT Festival, jedan od 10 najpopularnijih globalnih brendova na aplikaciji Rakuten Viber širom sveta - uz FC Barselonu, Coca-Colu i druge, načinio je ovim još jedan važan korak u daljoj uticajnoj promociji Crne Gore i grada Budve - između ostalog i time što se, pored verzije na našem jeziku, ovaj paket stikera nudi za besplatno preuzimanje i u verziji na engleskom za korisnike Rakuten Vibera širom sveta.

Preuzmite besplatno "Sea Dance" Stikere na aplikaciji Rakuten Viber OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.