Veza Mione i Ša UGROŽENA, ali ne zbog Stanislava? Isplivala još jedna  OŽENJENA SIMPATIJA JOVANOVIĆEVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 11:31

Veza Mione i Ša UGROŽENA, ali ne zbog Stanislava? Isplivala još jedna OŽENJENA SIMPATIJA JOVANOVIĆEVE

Na ovo su skoro svi zaboravili!

Veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića je na klimavim nogama od samog početka. Umesto da rijaliti par uplovi u mirnu luku, svađe su konstantne, a ulazak Stanislava Krofaka samo je još više poljuljala ljubav koju pevačica i nekadašnji reper forsiraju.

Da zlo bude veće, Mionin bivši partner nije jedini koji ugrožava ovu svežu vezu.

Naime, grupa koja se bavi rijalitijem i njegovim učesnicima podsetila je publiku na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jednu opciju koja se javljala jako često pre veze sa Aleksićem jeste ime Nikole Lakića, oženjenog rijaliti igrača koji je širem auditorijumu poznat tokom učešća u "Parovima".

Odnos Lakića i Jovanovićeve intrigirao je učesnike "Elite", kao i publiku, koja je očekivala da će se nešto više desiti među njima. Međutim, drugo oženjeno rijaliti ime uskočilo je, te nismo imali prilike da vidimo kako bi se odnos između njih dvoje odvijao.

Uprkos tome, publika se nada da će u nekom momentu isplivati prava osećanja Jovanovićeve, koja će iskristalisati da Stanislav zapravo uopšte nije bio problem u vezi Mione i Nenada, već Lakić.

Aleksić je poznat kao neko ko ima veliki problem sa ljubomorom i teritorijalnošću, stoga bi ovo bilo jako interesantno za gledati.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.