Veteran Drugog svetskog rata otkrio recept za vitalnost i dugovečnost! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veteran Drugog svetskog rata otkrio recept za vitalnost i dugovečnost! VIDEO

Ričard Overton je najstariji američki veteran Drugog svetskog rata, kada je napunio 109 godina otkrio je njegov recept za vitalnost i dugovečnost koji uključuje i poroke. Mnogi smatraju da je Ričard nacionalno blago.

Ričard Oveton svake godine za rođendan dobija čestitke od Baraka Obame, a prošle godine u posetu mi je došao i Rik Peri teksaški guverner. Overton je izjavio da mu godi pažnja koju dobija svake godine i da mu je drago što ga na ulici prepoznaju ljudi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << žele fotografiju sa njim. Ričard većinu vremena provodi u sređivanju dvorišta ili sa terase posmatra cestu uz viski i cigaru. To i jeste njegov recept za dugovečnost i vitalnost, on decenijama puši po 12 cigara dnevno i ne štedi kada je u pitanju dobar vistki.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.