Vesnu Zmijanac napao soko!

Izvor: Svet, 25.Okt.2011, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesnu Zmijanac napao soko!

naslov: 
Vesnu Zmijanac napao soko!



excerpt: 
Pevačica se požalila da ju je povredila ptica na snimanju spota za pesmu "Sokole"...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Vesna Zmijanac doživela je niz neprijatnih situacija na snimanju spota - sa pticom. Iako finalna verzija video-klipa za njenu pesmu "Sokole" izgleda dobro, u kadrovima koji su odbačeni može se primetiti da je snimanje bilo prilično mučno za pevačicu.
Po scenariju Dejana Milićevića, sve vreme je morala da drži sokola, koji nije bio nimalo pitom. Oštrim kandžama joj je svako malo nanosio povrede po rukama, kljucao je po prstima, podlaktici, glavi...
"Soko me je kljucao i grebao po rukama, nekoliko puta se umrsio u moju kosu, što je bilo prilično neprijatno. Da ne pričam o tome da smo zbog ptice određene scene ponavljali bezbroj puta. Teško je ukrotiti divlju životinju", rekla je Vesna Zmijanac.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.