Vesna de Vinča 14 puta bila na ivici smrti!

Izvor: Svet plus, 23.Jun.2024, 11:43

Vesna de Vinča 14 puta bila na ivici smrti!

Vesna de Vinča je podelila izuzetno zanimljive detalje iz svog života, ističući da je u svojih 66 godina čak 14 puta bila na ivici smrti. Evo koja je to najopasnija situacija u kojoj se našla...

Jedna od najopasnijih situacija bila je kada je kao embrion nosila ostatke svog nerazvijenog blizanca u sebi tokom 21 godine. Lopta veličine bebine glave sa dlačicama je predstavljala ozbiljan rizik da eksplodira unutar nje, što je zahtevalo hitnu operaciju koja je uspešno izvedena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
"Kao embrion bila sam blizanac, ali se moj brat ili sestra nisu razvili. Rođena sam, a u meni je ostala lopta veličine bebine glave. U njoj su bile neke dlačice i ostaci i to sam nosila u sebi punu 21 godinu. Taj brat ili sestra bliznakinja mogli su da eksplodiraju u meni, to je bilo toliko opasno. Sve se dešavalo na poslednjoj godini studija i čim su lekari to uočili, zakazali su mi hitnu operaciju. Sve je prošlo dobro. Sećam se da, kada sam se vratila kući, tetke su plakale, a ja sam im rekla da sigurno neću da umrem, da moje vreme tek dolazi i da imam mnogo toga još da uradim. Inače, u psihologiji postoji i lečenje smislom, a onaj ko na vreme ne otkrije svoj smisao i misiju, taj će ranije i umeti." - ispričala je Vesna.

Osim toga, Vesna je otkrila detalje iz svojih brakova. Sa Milanom Langom, koji je bio znatno stariji od nje, imala je brak obeležen čestim druženjima i alkoholom, ali je zbog ograničenja koje je osećala, odlučila da se razvede. Sa Predragom Vitasom je imala dubok intelektualni odnos i strastvenu vezu, koja je otpočela nakon što ju je Vitas osvojio svojom intelektualnom radoznalošću i podrškom.

Vesna naglašava važnost otkrivanja smisla i misije u životu kao ključ za duhovno zdravlje i dugovečnost, ističući da je njeno vreme tek dolazilo nakon izbavljenja iz opasnih situacija koje su je pratile.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.