Vesna Stanojević iz Sigurne kuće zgrožena: Miljana pravi krivično delo ravno SILOVANJU!

Izvor: Svet, 23.Maj.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Stanojević iz Sigurne kuće zgrožena: Miljana pravi krivično delo ravno SILOVANJU!

Miljana Kulić je prozivala Sanju Stanković koja je bila žrtva silovanja. Pored toga nazivala ju je i pogrdnim imenima,
A šta na sve to kaže koordinatorka “Sigurne kuće” Vesna Stanojević?

Komentarisati nečije silovanje je takva drskost i bezobrazluk, to je krivično delo, takođe kao što je i samo silovanje. Tog koji na taj način vređa treba kazniti kao i počinitelja. Pogotovo što to tako javno govori i što to mogu da čuju i deca i mladi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji se tek formiraju, a vrlo dobro znamo kako su u našem društvu uvek žene krive za sve i kako takva slika koja se šalje sa ekrana može imati dodatni negativan uticaj. Niko ne sme i nema prava da sudi o nečijem silovanju, bez obzira na druge životne okolnosti ili to čime se neko bavi. To treba prijaviti Tužilaštvu, pa dalje da se pokrene postupak i da se vidi da li je ta osoba za izbacivanje iz rijalitija ili za zatvor– rekla je koordinatorka “Sigurne kuće” Vesna Stanojevići pa je dodala:
To je jedan toliko omalovažavajući slučaj tog jednog nasilja koje se smatra jednim od najstrašnijih nasilja. Na primer, žene koje su silovane tokom Drugog svetskog rata, tek sada su se osmelile i smogle snage da progovore o tome, toliko je to težak oblik nasilja. Komentarisanje žrtava je takav bezobrazluk da to treba kazniti.”
svetsvet
The post Vesna Stanojević iz Sigurne kuće zgrožena: Miljana pravi krivično delo ravno SILOVANJU! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.