Vesna Rivas nasrnula na Ružicu: Što ne kažeš da si oralno zadovoljila Marića za 200 evra, kamenja*ko!

Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2015, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas nasrnula na Ružicu: Što ne kažeš da si oralno zadovoljila Marića za 200 evra, kamenja*ko!

Pevačica Vesna Rivas bez dlake na jeziku optužila je učesnicu “Parova” Ružicu Veljković da se nabacuje Milomiru Mariću, glavnom i odgovornom uredniku Televizije “Hepi”. Da stvar bude gora, Vesna tvrdi da je njena mlađa koleginica Mariću naplatila svoje seksualne usluge.

Sve je počelo kada je Ružica otkrila da je Vesna, osim držanjanjem butika i prodajom papuča preko dana na plaži, zarađivala i noću.

“Zašto ne priznaš da si, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kada rasprodaš robu, uveče radila kao barska plesačica i igračica. Ti čak ne znaš ni ko je otac tvog sina”, rekla je Ružica, što je razbesnelo pevačicu, pa više nije birala reči.

“E, sada više neću da ćutim! Što ne kažeš da si oralno zadvoljila Marića za 200 evra, kamenja*ko. Ku*vaš se od 20. godine i u tome te roditelji podržavaju jer su očigledno socijalno ugroženi. Opravdavaju tvoj javni seks, bože me sakloni. Priznaj i šta si sve radila Peđi D Boju na snimanju spota. Hajde, da ne pričam ja gadosti sa te jahte”, besnela je Vesna dok je Marić nemo sedeo u fotelji jer je u toku bila njegova emisija “Goli život”.

On nije želeo da komentariše Vesnine navode, a nešto kasnije, kada je stao u Ružičinu odbranu, svi su tražili da bude kažnjen sa dodatnih 200 evra, koliko je navodno već platio Veljkovićevoj.

Ružica takođe nije demantovala Vesninu tvrdnju, već joj je samo uzvratila porukom da joj je sin Petar gej, što je Rivasovu dovelo do ludila.

“O mom detetu ne možeš više da pričaš, droljo! Njega ti ne dam da diraš jer mi je on sve na svetu. I evo, prvi put ću zarad svih vas kretena koji me prozivate da otkrijem ko je otac mog deteta. On se zove Dragan Pajić i živi u Kikindi, ali od pre dve godine smo u svađi jer se nije složio sa mojom odlukom da uđem u jedan drugi rijaliti”, otkrila je Vesna i rasplakala se, zbog čega ju je Ružica nazvala patetičnom babom.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.