Vesna Rivas konačno priznala zbog čega se udala za Zmaja! (video)

Izvor: Svet, 26.Sep.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas konačno priznala zbog čega se udala za Zmaja! (video)

Konačno je i Vesna Rivas progovorila zbog čega je pristala da se uda za Zmaja od Šipova.
“Meni ne treba šminker, pun ih je Beograd. Potreban mi je drvoseča, imam mnogo šume, neko ko će da kosi travu. Imam vinograde, potreban je neko da mi reže lozu. Meni treba domaćin, da zna oko kuće. Zbog toga sam njega odabrala. On bi radio oko kuće, ne da se šetka”, otkrila je Vesna.
Ubrzo zatim je dodala:
“A, sad pošto je čuo šta sve imam, vidim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oči su mu zacaklile. Ništa neće dobiti, već ću ja tražiti imovinu!”
Zmaj je ćutao, nije se izjašnjavao.
Pogledajte šta je sve Vesna očekivala od Zmaja:

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Rivas konačno priznala zbog čega se udala za Zmaja! (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2015

Konačno je i Vesna Rivas progovorila zbog čega je pristala da se uda za Zmaja od Šipova...“Meni ne treba šminker, pun ih je Beograd. Potreban mi je drvoseča, imam mnogo šume, neko ko će da kosi travu. Imam vinograde, potreban je neko da mi reže lozu. Meni treba domaćin, da zna oko kuće. Zbog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.