Vesna Rivas doživela nervni slom: Pi*am ti se u usta, pede*čino raspala!

Izvor: Scandal.rs, 10.Nov.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas doživela nervni slom: Pi*am ti se u usta, pede*čino raspala!

Pevačica Vesna Rivas doživela je nervni slom kada je videla da ju je Miki Đuričić nadmašio u glasovima publike. S obzirom na to da ona smatra da on ništa ne vredi i da je loš primer mladima, to ju je mnogo povredilo, te nije birala reči dok ga je vređala.

“Boli me ku*ac i pršti mi ova moja mala pravoslavna za glasove. Meni je krivo što on ima više, briga me za pobedu. Pi*am ti se u usta, pede*čino raspala! Autonomašu”, urlala je besna folkerka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Pevačica je u jednom momentu zaplakala zbog rezultata glasanja, koji joj nije išao u prilog, pa je napustila dnevni boravak i otišla u dvoriše da se isplače. Tamo joj je društvo pravio Nemanja Nikolić, koji je pokušao da je smiri i da je zamoli da se zbog gledalaca vrati među učesnike.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.