Vesna Pavlović Biografija

Izvor: Poznati.info, 02.Apr.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Pavlović Biografija

Vesna Pavlović je rođena 04. decembra 1989. godine. Postala je poznata po tome što je to devojka sjajnog glasa ali je nažalost ispala iz daljeg takmičenja u šou pod nazivom Prvi glas Srbije, što je jako razljutilo žiri jer publika očigledno nije glasala po njihovim merilima.

Ona živi u Mladenovcu i student je hotelijerstva. Neka od njenih interesovanja su ples, folklor, gluma, gledanje filmova, čitanje knjiga, putovanja, druženje i šetnja. Sluša >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << gotovo sve vrste muzike, jer se prema njenom mišljenju muzika deli na dobru i lošu. Omiljena pesma nema samo jednu, već ih ima više, ali bi izdvojila “I Don’t wanna miss a thing” od grupe Aerosmith. Vrsta muzike koja joj najviše odgovara je POP, R’n’B. Za sebe kaže da je energična, kreativna, pozitivna, iskrena i druželjubiva. Volela bi da sarađuje sa umetnicima kao što su Željko Joksimović, Dino Merlin, Toni Cetinski i Aleksandar Milić-Mili.

Vesna Pavlović

Izvor i foto: pulsonline.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.