Vesna Čipčić NE ČUVA UNUČE: Glumičina kćerka Anja Alač iznela sve detalje - Nisam za to, SAMOSTALNA SAM

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 18:22

Vesna Čipčić NE ČUVA UNUČE: Glumičina kćerka Anja Alač iznela sve detalje - Nisam za to, SAMOSTALNA SAM

Progovorila i o svadbi!

Anja Alač i Andrej Josifovski pre oko četiri meseca postali su roditelji dečaka Alekseja. Uloga majke je za nju nedvosmisleno najvažnija u životu i gotovo sve vreme provodi sa naslednikom, te smatra da tako i treba da bude - a ne da ga čuvaju bake.

- Aleksej je divna i mirna beba i uživam sa njim. Trenutno sam na porodiljskom bolovanju i tempo života zna da bude veoma naporan, ali sve je to prirodno, pa se trudim da tako to i doživim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jedan poznanik mi je svojevremeno rekao da kad padnete, ustanite, otresite prašinu i nastavite dalje - počela je Anja, ujedno i objasnivši koliko se mami Vesni Čipčić okreće za savete, te da li i kako u njenoj porodici radi "baka servis".

- Samostalna sam što se toga tiče. Nisam za to da dete čuvaju bake i žene dok je mali. U ovom periodu mu je majka potrebna i zbog toga sam stalno sa njim - naglašava ona.

Prošlog meseca, podsećanja radi, posetioci Ateljea 212 su prisustvovali najromantičnijoj prosidbi o kojoj se i dalje priča - Anjin izabranik Andrej je, inače, poznatu glumicu zaprosio na sceni dok je pevala u novogodišnjoj predstavi "Brod plovi za Beograd".

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac)

- Priznajem da je to bilo veliko iznenađenje. Svi me pitaju kada planiramo svadbu. Biće to sledeće godine - priznaje ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.