Verovali ili ne, Ana Stanić zarađivala prve pare davanjem časova!

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovali ili ne, Ana Stanić zarađivala prve pare davanjem časova!

Poznato je da Ana Stanić govori engleski, nemački i francuski, a pored njih odlično joj je išao i latinski jezik. Na gradskom takmičenju iz latinskog jezika dok je bila u drugom razredu gimnazije osvojila je treće mesto, a to joj je donelo i prvi plaćeni posao: – Pošto sam bila super đak latinskog, držala sam časove jednom momku koji je u prvom razredu gimnazije pao na popravni. Časove sam mu držala tokom letnjeg raspusta između mog trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i četvrtog razreda. Njegovi roditelji su držali restoran, a na časove sam svaki dan išla sam biciklom.

Kakva je bila profesorka najbolje govori ocena sa popravnog, njen đak je položio sa četvorkom. A koliko je zaradila? – Novac je u to vreme bio nenormalan, zaradila sam više od mamine i tatine plate zajedno. I kako ga je potrošila? – Bila sam opsednuta skijanjem na vodi, to je bilo skupo, ali tri puta sam uspela da skijam. Kupila sam sebi i drugarici neku garderobu u butiku, a i nešto svojoj kući. Gde je sada taj njen učenik latinskog? – Danas on drži taj restoran, često se sretnemo. Naravno, uvek kažem da sam njegova bivša profesorka latinskog.

Izvor i foto: PULS, M. J.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.