Vericu Šerifović su pogodili pikslom u lice Ljuba Aličić o neprijatnostima na ROMSKIM SVADBAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 12:10

"Vericu Šerifović su pogodili pikslom u lice" Ljuba Aličić o neprijatnostima na ROMSKIM SVADBAMA

Nenadana situacija.

U bogatoj i dugoj karijeri pevač je nastupao svuda po svetu i sa mnogo kolega, naših poznatih pevača.

On je mahom radio romske svadbe, na kojima je već poznato da se zarađuje ozbiljan novac, međutim, na njima se neretko dogode i neprijatnosti, o kojima je Aličić govorio.

- Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu. Jednom se desilo, mi pevamo svadbu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sedi i razbija pivske flaše – ispričao je Ljuba u emisiji “Goli život”.

To se desilo prvog dana, a svadba je trebalo da traje dva.

-  Rekli su nam - odmah bežite u hotel, nema više svirke. Posle tri sata dolazi gazda i kaže:"Ljubo ustajte, mlada je nevina idemo da se veselimo" - ispričao je Aličić koji tvrdi da niko od pevača ne odbija romske svadbe, upravo zbog enormnog bakšiša.

- Koliko je ko plaćen, to ne znam. Inače, najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila je tada Lepa Brena, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik... Bili su svi sa estrade. Tad su, doduše, bili franci, ali kad bi se sad prevelo u evre, cela svadba je bila oko tri miliona evra - kaže Aličić, koji potom ističe da su romske svadbe na visokom nivou.

- Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji. Ja retko pevam svadbe po Srbiji. Retkost je da bude bogata u Srbiji - ispričao je Ljuba pa otkrio da je jednom prilikom umalo mogao da bude pogođen pikslom u glavu.

- Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbegao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene. Sećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo - završava Aličić.

Srbija Danas/24sedam.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.