Verica Rakočević: Veljko me je za rođendan probudio pesmom

Izvor: Scandal.rs, 15.Apr.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verica Rakočević: Veljko me je za rođendan probudio pesmom

Da su godine samo broj, ukoliko ste zdravi, puni životne radosti i okruženi ljudima koje volite, svedoči primer Verice Rakočević koja je nedavno proslavila šezdeset sedmi rođendan. U društvu supruga Veljka Kuzmančevića, kćerke Elene i njenog supruga Jugoslava Karića, sestre Slavice, kume i bliskih prijatelja, modna kreatorka obeležila je svoj dan. Jedno od najvećih imena modne industrije kod nas za magazin “Hello!” govori koliko je srećna što >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << su njeni najbliži po ko zna koji put uspeli da je iznenade i obraduju.

“Moja kuma i prijateljice počele su sa rođendanskim čestitkama već u ponoć, a ujutru me je dočekalo prvo izenenađenje. Veljko me je probudio kompozicijom “Avalska vila” , melodijom koju je pisao za mene, što mi je izazvalo suze radosnice. Doneo mi je doručak u krevet i imao je čitav plesni performans u sobi”, počinje priču slavljenica.

“Kćerka Milena, koja je u Njujorku, čestitala mi je preko “Instagrama”. Okačila je moju fotografiju kada sam imala osamnaest godina i napisala: “Srećan rođendan ovoj lepotici, volim te, mama”. Po podne smo otišli na ručak u restoran moje kćerke Elene, a tamo me je dočekao čarobni ambijent. Ceo jedan sto ukrašavala su tri fantastična cvetna aranžmana, a onda su se Elena i Jugoslav pojavili sa još jednim ogromnim, koji sada krasi izlog moje radnje”, kroz osmeh prepričava kreatorka, koja je rođendanske čestitke primala čitavog dana, a posebno su je obradovale one od najmlađih članova familije.

Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Verica Rakočević: Veljko me je za rođendan probudio pesmom

Izvor: Svet, 15.Apr.2015

Da su godine samo broj, ukoliko ste zdravi, puni životne radosti i okruženi ljudima koje volite, svedoči primer Verice Rakočević koja je nedavno proslavila šezdeset sedmi rođendan. U društvu supruga Veljka Kuzmančevića, kćerke Elene i njenog supruga Jugoslava Karića, sestre Slavice, kume...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.