Verenica glumca Pavla Mensura prisustvovala nasilju na ulici!

Izvor: Svet plus, 06.Jan.2024, 10:22

Verenica glumca Pavla Mensura prisustvovala nasilju na ulici!

Verenica glumca Pavla Mensura, Nastasija Stošić prisustvovala je nasilju na ulici, zatim i prijavila čoveka koji je maltletirao ženu dok je ona plakala...

Dok je svojim pratiocima otkrivala kom događaju je prisustvovala Nastasija nije mogla da zadrži suze. Naime, je bila svedok porodičnog nasilja nasred ulice, o kom je javno govorila.

"Upravo sam kod Terazija prisustvovala porodičnom nasilju, pored svega taj muškarac je i malo niži od nje i sitniji. Plakala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je dok je on njoj pretio, gurao je i vukao za ruku i govorio "Hajde brzo, marš kući". Ona evidentno nije htela da krene jer su je očigledno čekale batine kod kuće. Ja sam na to prišla, i krenula da se derem na njega i pozvala policiju. Tek onda su ljudi stali tu da vide šta se dešava." -ispričala je verenica Pavla Mensura u snimku koji je objavila.

"Molim vas, uvek reagujte na ovo. Ta nemoć u njenim očima me je ubila. Mama je prvo rekla ispred njega "zovi policiju" da bi potom on uzeo dvoje dece na trotinetu i krenuo ka Slaviji, a ona sa najstarijom i najmlađom ćerkom ka Knezu. Samo je molim da mi se javi." - napisala je ona i dodala:

"Nisu svima praznici u sreći i veselju. Ova dosadna društvena mreža nije samo za krpe i vaša napumpana usta. Dajte nekad da reagujemo na ovako grozne stvari." - završila je Nastasja.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.