Vera u 73. godini izgleda kao tinejdžerka: Nema nijednu boru, niti bilo kakav trag starenja, ali tu su trbušnjaci

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 18:48

Vera u 73. godini izgleda kao tinejdžerka: Nema nijednu boru, niti bilo kakav trag starenja, ali tu su trbušnjaci

Njene slike ostavljaju sve u čudu!

Modna dizajnerka Vera Vang će 27. juna ove godine će proslaviti svoj 73. rođendan, ali obožavatelji kažu da izgleda duplo mlađe i pitaju se šta je tajna njene 'večne mladosti'.

Ova poznata dama svojim izgledom prkosi prirodi. Njena koža nema tragove starenja, lice nijednu boru, telo isklesano, a na tome mogu da joj pozavide duplo mlađe devojke.

O savršenom izgledu Vere svedoče njene objave na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Instagram.

- Nisam velika obožavateljka vežbanja, ali volim da igram golf. Grozna sam u tome, ali ne gubim entuzijazam - izjavila je ona u jednom intervjuu.

Inače, Vera Vang je ćerka majke Florens koja je radila kao prevodilac kineskog jezika u Ujedninjenim nacijama, dok je otac bio vlasnik medicinske firme. Njena porodica je migrirala iz Kine u SAD u čestrdesetim godinama dvadesetog veka. Vera se upstila u svet kreiranja i mode, tek sa četrdeset godina i time dokazala da nikada nije kasno za ostvarenje snova.

- Volela bih da sam počela sa dvadeset ili trideset da se bavim ovim poslom, ali tada nisam ni blizu bila spremna za ovaj posao. Čak ni sa četrdeset nisam bila sigurna da sam spremna - priznala je ona svojevremeno, te istakla da se u dizajniranje venčanica upustila na nagovor oca.

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

- Moj otac je moju potragu za venčanicom video kao priliku da se upustim samostalno u svet mode i dizajna. Bilo mi je 39 godina, nisam imala odgovarajuću haljinu, a bila sam starija od većine nevesti.

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.