Venčanje u aprilu: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović staju na ludi kamen?

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanje u aprilu: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović staju na ludi kamen?

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović će svoju vezu krunisati brakom u aprilu sledeće godine, i to na istom mestu gde su Boba i Lepa Brena pravili svadbu!

Naime, pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović rešili su da svoju vezu podignu na viši nivo, pa će u decembru napraviti zvanočnu veridbu, dok će pet meseci kasnije, u aprilu, izgovoriti sudbonosno da. To je navodno potvrdio jedan od kućnih prijatelja Živojinovića:"Filip je siguran da je Prijovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << žena za sva vremena, ona je u njega zaljubljena do ušiju i brak je nekako očekivan. Njih dvoje još od leta razgovaraju o tome, a Filipova želja je da svadba bude u istom hotelu u kojem se njegov otac Boba venčao s Lepom Brenom pre 25 godina". Da li ovo još samo jedan naslov u novinama ili će se ovaj mladi par zaista rešiti na ovaj korak, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.