Venčali se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić!

Izvor: Svet plus, 28.Jun.2022, 20:52

Venčali se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić!

Venčali su se glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić! Njih svoje imaju četvoro dece, a kako su navodili, zbog brojnih obaveza su odlagali venčanje...

Mirku i Vujadina odao je poslovni saradnik, modni kreator, koji je na svom Instagram profilu podelio fotografiju mladenaca, te im čestitao na venčanju.

- Čestitke divnom paru. Mirka Vasiljević nosi haljinu sa resama na svom venčanju - napisao je on na Instagramu uz fotku na kojoj se Vujadin Savić i Mirka ljube.

Mirka Vasiljević za ovu priliku nije ponela klasičnu belu venčanicu, već je zablistala u mini haljini sa kristalima i resama.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.