Veljko Ražnatović priprema sobu za sina, troši na hiljade evra za opremanje

Izvor: Tracara.com, 29.Jan.2020, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović priprema sobu za sina, troši na hiljade evra za opremanje

Veljko Ražnatović vredno radi na pripremanju sobe za svog naslednika. KaKo navodi ne štedi, neke sitnice koštaju po par hiljada evra. Veljko će početkom juna postati otac, a da se već uveliko raduje nasledniku kog će mu roditi supruga Bogdana, jasno je i po tome što već priprema sobu sa naslednika i ne žali para da sve bude uređeno na najvećem nivou. Kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne može da dočeka narednih nekoliko meseci i slobodno vreme je posvetio tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da olakša ovaj period Bogdani i da se pobrine za naslednikovu oazu. “Iako su majke te koje svaki sekund koriste razmišljajući o sobi za bebe i sve što je vezano za opremu pred rođenje deteta, kod Bogdane i Veljka je to obrnuto,” kaže izvor. “On je rešio da potpuno odmeni Bogdanu i da većinu obaveza reši sam, kako se ona ne bi mučila. Kada ne trenira i nema obaveze, ulazi na sve moguće portale i gleda ponude za dečju sobu, a često se desi da mu tako prođu sati i sati. Naravno, fokusiran je na strane sajtove, gde sitnice koštaju po nekoliko hiljade evra, ali se time uopšte ne opterećuje,” navodi izvor. The post Veljko Ražnatović priprema sobu za sina, troši na hiljade evra za opremanje appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Veljko uložio OGROMNU SUMU za bebinu sobu!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2020

  Veljko Ražnatović će početkom juna postati otac, a da se već uveliko raduje nasledniku kog će mu roditi supruga Bogdana, jasno je i po tome što već priprema sobu sa naslednika i ne žali para da sve bude uređeno na najvećem nivou Kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.