Izvor: Scandal.rs, 08.Dec.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko uzbuđenje pred polufinale emisije “Tvoje lice zvuči poznato”

Popularno takmičenje humanitarnog karaktera “Tvoje lice zvuči poznato” lagano se bliži kraju. U nedelju, 10. decembra u 21 sat na Prvoj, očekuje nas polufinale koje će se emitovati uživo, i veliko je uzbuđenje, kako među takmičarima tako i u žiriju. Leka, Bane, Tijana, Edita, Leon, Stevan, Nenad, Bebi, Mira i Gaga će u polufinalnoj emisiji The post Veliko uzbuđenje pred polufinale emisije “Tvoje lice zvuči poznato” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Bebi Dol UPROPASTILA Aleksandru Radović: ONA MENE DA OCENJUJE?!

Izvor: Svet, 09.Dec.2017, 11:55

Popularno takmičenje humanitarnog karaktera “Tvoje lice zvuči poznato” lagano se bliži kraju. U nedelju, 10. decembra, u 21 čas na Prvoj, gledaoce očekuje polufinale, koje će se emitovati uživo, a pored žirija i takmičara, glasaće i publika putem SMS poruka.. ‘Žiri je u svetu sastavljen...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.