Veliko iznenađenje u seriji: Natalija ipak nije ubila svoju ćerku?!

Izvor: Svet, 03.Jan.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko iznenađenje u seriji: Natalija ipak nije ubila svoju ćerku?!

Posle 10 uzbudljivih epizoda serije “Ubice mog oca”, Srbija je konačno saznala ko je ubio Milicu Despotović. Međutim, izgleda da fanove ove serije tek očekuje pravo iznenađenje.
Natalija, koju igra Nataša Ninković, ubila je ćerku Milicu.
“Ni ljubav ni bilo šta drugo nemaju opravdanje za takav čin! Ovo je bilo iz nehata. Ali ne znači da je manje kažnjivo. Ali polako… Ja sam i ubica zasad. Biće još iznenađenja u drugoj sezoni”, rekla je Natalija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Blic” iz Maroka.
Kada su je upitali da li to znači da njen lik ipak nije ubio Milicu, Nataša je još više zbunila javnost svojim odgovorom.
“Tako je, zasad. Biće iznenađenja u sledećoj sezoni”, rekla je Ninkovićeva i dodela da su komentari na njenu glumu ove labilne osobe veoma pozitivni, a najponosniji su njeni ukućani.
“Za njih je bilo iznenađenje. Ali koliko vidim i čujem, svi su vrlo zadovoljni urađenim zadatkom”, kazala je glumica sa decenijskom karijerom i dodala da se nada da će Natalija pronaći svoj mir.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

DRAGAN MIĆANOVIĆ otkrio koja mu je omiljena scena u seriji Ubice mog oca

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Jan.2017, 19:29

Dragan Mićanović u seriji “Ubice mog oca” igra kuma Kostu koji je bio u paralelnoj vezi sa Natalijom i njenom ćerkom Milicom. Upravo je Natalija zbog toga ubila svoju ćerku.. Nakon što je otkriveno da je Nataša Ninković ubica, u šokantnoj završnici serije, Dragan za Alo kaže da je tajnu...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.